Hem > Charter, Sista Minuten > Researkaden.se – Ny prisjämförelsesajt för resor lanserar nytt sökhjälpmedel

Researkaden.se – Ny prisjämförelsesajt för resor lanserar nytt sökhjälpmedel

res-med-mig-puff

En ny resesajt som jämför priset på resor har sett dagens ljus. Researkaden.se har släppt en betaversion av sajten som kombinerar prisjämförelse på charter och sista-minuten resor med en ny tjänst res-med-mig.

Res-med-mig är en applikation som ger besökarna möjlighet att logga in via Facebook eller mejl för att gemensamt söka efter och jämföra priser och resor. Besökarna kan chatta med varandra och betygsätta samt kommentera resorna och hotellen de sökt efter. När man hittat en resa som passat väljer man bara att gå vidare till den berörda resan och resebyrån via en läs mer/boka knapp.

Researkaden.se erbjuder även traditionell sökning och prisjämförelse för charterresor och sista-minuten resor. Här finns även inspirationsbilder och tips och information om populära resmål. Sajten är utvecklad av webbyrån Björnmamman.

Categories: Charter, Sista Minuten Taggar:
  1. Inga kommentarer än.
  1. Inga trackbacks än.