Hem > Flygresor, Hotell > Boka hotell hos agoda.com och tjäna Singapore Airlines KrisFlyer-miles

Boka hotell hos agoda.com och tjäna Singapore Airlines KrisFlyer-miles

onsdag, december 12, 2012 Skriv en kommentar Gå till kommentarer

Asiens ledande hotellbokningssajt och en del av Nasdaq-noterade Priceline Group (Nasdaq: PCLN), har inlett ett samarbete med Singapore Airlines bonusprogram KrisFlyer, vilket ger dess medlemmar möjligheten att tjäna miles genom att boka hotell hos agoda.com.

Singapore Airlines, grundat 1972, är ett flerfaldigt prisbelönt flygbolag som trafikerar över 60 destinationer över hela världen, och flygbolagets bonusprogram KrisFlyer anses vara ett av världens bästa lojalitetsprogram. Från och med den 1 december 2012 får medlemmar i KrisFlyer och Singapore Airlines PPS Club 1.5 KrisFlyer-miles för varje US dollar som används till hotellbokning hos agoda.com. Hotellbokningarna kan göras på agoda:s och KrisFlyer:s partnersida: www.agoda.com/krisflyer.

Denna möjlighet ges till alla medlemmar i PPS Club och KrisFlyer och gäller för agoda.com:s samtliga hotell runt om i världen. Utöver KrisFlyer-miles ger en hotellbokning också agoda-bonuspoäng, vilka senare kan användas för att få rabatter eller tom gratisnätter.

”Utan tvivel är KrisFlyer ett mycket attraktivt bonusprogram att samarbeta med”, säger Ernst Hemmer, Director – Commercial på agoda.com. ”agoda ger PPS Club- och KrisFlyer-medlemmar ett enkelt alternativt för att boka prisvärda hotell samtidigt som de tjänar ännu fler miles.”

Categories: Flygresor, Hotell Taggar:
  1. Inga kommentarer än.
  1. Inga trackbacks än.