Hem > Flygresor, NextJet > NextJet vinner ny upphandling

NextJet vinner ny upphandling

nextjet1NextJet har sedan 2008 trafikerat större delen av Trafikverkets upphandlade flyglinjer. Årets upphandling  gäller en förlängd period på fyra år. Vid en presskonferens på Lycksele flygplats  kungjordes kl 10 idag att NextJet får trafikera följande linjer:

Arlanda till Arvidsjaur, Lycksele, Vilhelmina, Hemavan och Gällivare.

-Ett förnyat förtroende från Trafikverket  är  mycket positivt  för oss och innebär att vi är bra positionerade inför framtiden. Det känns spännande och utmanande att vi nu får fortsätta flyga till våra fantastiska destinationer i Norra Sverige säger NextJets VD, Magnus Ivarson.

-Den förlängda perioden på 4 år skapar förutsättningar för ett långsiktigt agerande både från oss som operatör men även för de destinationer som vi trafikerar. Vidare är det en klar fördel för alla inblandade att vi redan är etablerade och har goda relationer med de regioner vi nu får fortsätta trafikera.

- Vi kommer nu arbeta vidare med att stärka banden med flygplatser, kommuner och näringsliv avslutar Magnus.

Till hösten kommer NextJet presentera flera nya produkter som ett resultat av vår fortsatta satsning på ett ökat kundfokus.

Övriga linjer som trafikeras  av NextJet på kommersiella grunder är: Arlanda till Mora och Kramfors, Östersund till Bromma och Luleå samt  Köpenhamn till Örebro och Linköping.

Categories: Flygresor, NextJet Taggar:
  1. Inga kommentarer än.
  1. Inga trackbacks än.