Hem > All Inclusive, Charter, Fritidsresor > Unik ö-kryssning i Maldiverna

Unik ö-kryssning i Maldiverna

i_0166166

Foto: Fritidsresor

Som första och enda researrangör i Norden erbjuder Fritidsresor ö-kryssning i Maldiverna. Ö-luffen kostar från 16 898:- per vecka inklusive hytt, all inclusive samt flyg tor Skandinavien.

- Hittills har ö-luffning i Maldiverna varit i princip omöjlig. Det är dyrt och krångligt att ta sig mellan öarna. Många har dessutom besöksförbud. Det säger Fritidsresors Lottie Knutson, som besökt merparten av de öar som ingår i kryssningen.

Trestjärniga Atoll Explorer har bara 20 hytter i tre kategorier. Under veckan blandas besök på obebodda öar, resort-öar med möjlighet till spa-och poolbad och bebodda, lokala öar.

Överallt lockar snorkling, kritvita stränder och turkost hav. Det är till sommaren som de första nordiska ö-luffarna under en vecka upptäcker en kombination av obebodda öar och kända maldiviska ö-resorts.

Den som vill kan kombinera öluffen med en vecka på valfri resort-ö. Två veckors kombinationsresa med boende på Kuredu Island Resort inklusive flyg kostar från 20 998:-

Limited Edition är ett återkommande inslag med handplockade, udda semestrar, unika för Fritidsresor.

Ur Fritidsresors Maldiverna-program:

·        Flyg tor med Qatar Airways från Stockholm och Köpenhamn.
·        Två ö-luffskryssningar med Atoll Explorer som avgår från Kurumba.

   Varannan vecka seglar Atoll Explorer i Södra Ari-atollen och varannan vecka i Norra Ari-atollen.

·        Fem resort-öar: Ari Atoll, Lhaviyani Atoll, North Male´Atoll, Noonu Atoll och Raa Atoll med hotell i olika kategorier.
·        Kombinationen Maldiverna – Sri Lanka (vintern).

Boka resan med Fritidsresor

Categories: All Inclusive, Charter, Fritidsresor Taggar:
  1. Inga kommentarer än.
  1. Inga trackbacks än.