Hem > Flygresor, Karibien > Air France lanserar två flyg i veckan från Charles de Gaulle till franska Karibien

Air France lanserar två flyg i veckan från Charles de Gaulle till franska Karibien

fredag, februari 25, 2011 Skriv en kommentar Gå till kommentarer

Den 4 november 2011 sätter Air France igång med direktflyg till franska Karibien med avgång från Charles de Gaulle. 
Rutten kommer att köras med en Boeing B777-300 ER med plats för 472 passagerare, varav 14 i Affaires, 36 i Alizé (Premium) och 422 i Voyageur (ekonomi).

Avgångarna från Charles de Gaulle har anpassats för att garantera ett enkelt byte för passagerare från Air France övriga destinationer i Europa. 

ATOUT FRANCE / Fransk turism & utvecklings generaldirektör Christian Mantei har utsetts av regeringen att förbereda lanseringen av avgångarna från Charles de Gaulle till Karibien och meddelar:
”I och med att Air France nu officiellt har lanserat de nya rutterna samt flygtiderna så kan vi börja marknadsföra projektet. Det här är ett första steg med framtidens destinationsavtal. Nyckeln till framgången på dessa nya rutter består av åtagande bland de profesionella inom turismindustrin och att dessa sedan kvalitetssäkrar sina produkter och marknadsför flyglinjerna.”

Flygtider:
CDG-Guadeloupe – Söndag - 11.55-15.40
Guadeloupe-CDG – Lördag - 18.05-06.50 (+1 dag)
CDG-Martinique – Lördag – 16.15-20.05
Martinque-CDG – Fredag – 22.20-11.15 (+1 dag)

Från och med november 2011 erbjuder Air France 28 flighter i veckan till Franska Karibien. 
-  upp till 13 flighter i veckan mellan Paris-Orly och Pointe-à-Pitre samt en flight per vecka mellan Paris-Charles de Gaulle och Pointe-à-Pitre.
-  upp till 13 flighter i veckan mellan Paris-Orly och Fort-de-France samt en flight per vecka mellan Paris-Charles de Gaulle och Fort de France.

Categories: Flygresor, Karibien Taggar:
  1. Inga kommentarer än.
  1. Inga trackbacks än.