Hem > Arlanda, Flygresor, Skyways > Skyways storsatsar från Arlanda

Skyways storsatsar från Arlanda

torsdag, februari 17, 2011 Skriv en kommentar Gå till kommentarer

fokker50_new_largeSkyways ökar antalet flyglinjer från Arlanda med start i slutet av mars månad. De nya destinationerna är Stavanger, Bergen, Trondheim och Sundsvall. Senast den 10 februari kommer alla sträckor att vara bokningsbara på www.skyways.se eller via din resebyrå.

Med start den 28 mars flyger Skyways tre dagliga turer till Bergen, två dagliga turer till Stavanger, och en daglig tur till Trondheim. Linjerna trafikeras med flygplansmodellen Embraer 145 som är en jetmaskin med 50 säten.

Samma dag börjar Skyways att flyga två dagliga turer mellan Arlanda och Sundsvall Härnösand Airport mellan måndag och fredag. Inledningsvis trafikerar Skyways sträckan med en Fokker 50 med plats för 50 passagerare. Avgång från Arlanda kommer att vara 08.45 och 15.15 samt från Sundsvall Härnösand 10.05 och 16.35.

Categories: Arlanda, Flygresor, Skyways Taggar:
  1. Inga kommentarer än.
  1. Inga trackbacks än.