Hem > Charter, Ving > Nu släpper Ving resorna till sommaren 2011

Nu släpper Ving resorna till sommaren 2011

onsdag, september 8, 2010 Skriv en kommentar Gå till kommentarer
vstraytaln1120_medium

Bitez, Turkiet: Fotograf: Joakim Borén

Imorgon 9 september släpper Sveriges största researrangör, Ving, närmare hälften av nästa sommars program till försäljning. Det är resor till de mest efterfrågade resmålen i Turkiet, Tunisien, Cypern, Grekland, Bulgarien, Egypten, på Kanarieöarna och Mallorca. Dessutom lanseras två nya resmål, Djerba i Tunisien samt Bodrum i Turkiet med fem nya resmål.

Sommarresorna, och då särskilt under högsommaren, är den period då de mest populära resorna brukar sälja slut flera månader i förväg och för den som vill ”säkra” ett bra boende gäller det därför att vara ute i god tid. Resterande program släpps vartefter under hösten. Det är Vings egna förädlade hotell Sunwing Resorts, SunGarden Resorts samt Sunprime Resorts som är bokningsbara tillsammans med ett antal andra omtyckta hotell.

Trycket brukar vara stort och särskilt barnfamiljer bokar tidigt på året för att försäkra sig om att få önskat resmål och barnanpassat hotell.

–  Lägenheterna på Sunwing tar ofta slut tidigt på säsongen för de mest populära veckorna. Vårt nya Sunwing Waterworld Resort Makadi Beach i Egypten är redan efter två veckors försäljning bokat till hälften, så det gäller att inte vänta för länge med att boka, säger Magdalena Öhrn, informationschef på Ving.

Till sommaren 2011 startar Ving charter till två nya destinationer. Djerba i Tunisien där nästan alla hotell ligger på stranden samt till Turkiets västkust, med fem resmål på den populära Bodrum-halvön. Antalet platser till Turkiet utökas med drygt 20 procent och till Tunisien med 140 procent jämfört med sommaren 2010.

–  Vi ser att efterfrågan vad gäller all inclusive ökar generellt och i Tunisien är många av hotellen all inclusive-hotell, säger Magdalena Öhrn, informationschef på Ving.

 

Från den 9 september kan man boka delar av programmet på följande resmål:

Turkiets sydkust och Bodrumhalvön, Grekland med Kreta och Rhodos, Hurghada i Egypten, Cypern, Gran Canaria, Teneriffa, Tunisien med Djerba, Sousse, Hammamet och El Kantaoui samt Mallorca och Bulgarien.

Charter från regionala flygplatser har blivit en riktig succé och till nästa år utökar Ving volymerna från flera lokalflygplatser. Bland annat från Borlänge, Kalmar, Karlstad, Luleå, Norrköping, Örebro, Umeå, Visby och Växjö. Dessutom lanseras charter till Turkiet från Växjö och Örebro.

Boka resan med Ving.

Categories: Charter, Ving Taggar:
  1. Inga kommentarer än.
  1. Inga trackbacks än.