Hem > Charter, Thailand, Ving > Ving sätter in närmare 2300 extraplatser till Phuket nästa vinter

Ving sätter in närmare 2300 extraplatser till Phuket nästa vinter

Sunwing Resort & Spa Kamala Beach, Thailand

Sunwing Resort & Spa Kamala Beach, Thailand

Den stora efterfrågan på resor till Thailand gör att Ving nu ökar volymen till Phuket kommande vinter. I dagarna blev det klart med närmare 2300 extra platser från Arlanda. Sammantaget ökar Ving volymerna till Phuket från Arlanda med nästan 15 procent jämfört med denna vinter.

Det blir sju extra avgångar till Phuket med 323 platser per avgång under perioden 12 december till 20 mars, 2011. Flygbolag är Vings eget flygbolag Thomas Cook Airlines Scandinavia.

– För närvarande är det enormt stort tryck på bokningarna till Thailand, de senaste fem veckorna har bokningarna gått upp med 70 procent för hela riket jämfört med samma period i fjol, och totalt på hela vintern ligger vi närmare 35 procent högre. Det är därför glädjande att vi lyckats få till ytterligare volymökning för att möta efterfrågan, säger Magdalena Öhrn, informationschef på Ving.

Den långa kalla vintern har fått många att längta till solvarma dagar på stranden. Särskilt många barnfamiljer tycks vilja till Sunwing nästa vinter.

Vi ser att satsningen på riktigt bra hotell alltid ökar efterfrågan. Till den här vintern öppnande Vings nya Sunwing Resort Kamala Beach vilket blivit en succé. Sedan tidigare finns populära Sunwing Resort Bangtao Beach. 

– När man har såhär bra hotellprodukt så ökar också efterfrågan och vi har nu dubbelt så många Sunwingbokningar jämfört med samma tid i fjol, avslutar Magdalena Öhrn .

Thailand är efter Kanarieöarna den största vinterdestinationen i Vings program och det är till Phuket som de allra flesta vill resa. Sedan Ving startade med resor till ön 1991 har popularitetskurvan pekat rakt uppåt, och idag reser tiotusentals resenärer till Phuket med Ving varje vinter.

Boka resan med Ving.

Boka sista minuten till Phuket.

Categories: Charter, Thailand, Ving Taggar:
  1. Inga kommentarer än.
  1. Inga trackbacks än.