Hem > Flygresor, Östersundsflyg > Östersundsflyg bidrar till lyftet

Östersundsflyg bidrar till lyftet

ostersundsflyg_smallDen totala ökning av antalet passagerare för februari ligger på +18% varvid den stora passagerarökningen ligger på trafiken mellan Östersund-Bromma.

Några av målen för Östersundsflygs etablering var att öka det totala antalet avgångar, pressa prisbilden och på så sätt öka resandet till och från regionen.

Tittar man enskilt på februari ligger stockholmstrafikens ökning på +17% vilket omräknat i antal är drygt 4800 passagerare, det är också i stort samma samma siffra som Östersundsflygs passagerareantal ligger på för månaden. En bidragande orsak till framgången är vårt samarbete med Malmö Aviation som gör att kunden når de betydande inrikesflygplatserna på ett enkelt och smidigt sätt – säger Magnus Trense.

Det stora utbudet av avgångar och en prisnivå som ligger upp till tusen kronor lägre per enkelresa än för ett år sedan, skapar fantastiska förutsättningar vår region, vilket är det primära för våra lokala delägare -avslutar Magnus Trense.

Östersundsflyg ingår i Sverigeflyg som är samlingsnamnet för Sveriges snabbast växande flygbolag. Syftet är att med effektiv flygdrift skapa lägre priser på flyg till och från Stockholm. Utifrån Bromma trafikerar Sverigeflyg sju permanenta inrikeslinjer och ett antal utrikeslinjer på säsongsbasis från de lokala orterna. Bolaget består av Blekingeflyg, Flysmåland, Gotlandsflyg, Kalmarflyg, Kullaflyg, Sundsvallsflyg och Östersundsflyg. Sedan starten 2001 har Sverigeflyg sänkt priserna på svenskt inrikesflyg samtidigt som resenärerna fått ett effektivare och miljövänligare inrikesflyg.

Categories: Flygresor, Östersundsflyg Taggar:
  1. Inga kommentarer än.
  1. Inga trackbacks än.