Hem > Bromma, Flygresor, Kalmarflyg > Kalmarflyg ökade under 2009

Kalmarflyg ökade under 2009

onsdag, januari 20, 2010 Skriv en kommentar Gå till kommentarer

logga_small_smallTrots att 2009 blev ett tufft år för flyget lyckades Kalmarflyg öka både antal passagerare och sin marknadsandel under året. Kalmarflyg trafikerar sträckan Kalmar – Stockholm Bromma sedan mars 2007.”Det är väldigt positivt att få 7 % fler resenärer ett år då det totala flygresandet minskar”, säger Anna Soltorp, Verksamhetschef. ”Jag tror att resenäererna dels väljer oss för att garantera en fortsatt konkurrens med lägre priser på flyg i Kalmar, dels är Bromma en attraktiv citynära flygplats med billiga och snabba förbindelser till Stockholm”. Anna Soltorp tror på en fortsatt god utveckling bland annat tack vara de ökade möjligheter som finns att flyga vidare till andra destinationer via Bromma. ”Tidigare hade våra resenärer så gott som uteslutande Stockholm som slutdestination, men genom vårt samarbete med bland annat Malmö Aviation har vi fått nya resenärer som ska vidare till andra orter”.

Categories: Bromma, Flygresor, Kalmarflyg Taggar:
  1. Inga kommentarer än.
  1. Inga trackbacks än.