Hem > Charter, Kroatien, Scandjet > Ny flyglinje till Split i Kroatien från Norrköping

Ny flyglinje till Split i Kroatien från Norrköping

torsdag, januari 14, 2010 Skriv en kommentar Gå till kommentarer

Sommaren 2010 startar Scandjet Aviation Group chartertrafik till Split i Kroatien från Norrköping flygplats. Kroatien är en starkt efterfrågad destination som aldrig tidigare har erbjudits från Norrköping flygplats. Scandjet erbjuder både direktflyg och, i samarbete med Kroatienspecialisten ett brett utbud av paketresor till Kroatien.

Norrköping flygplats får både en ny arrangör och en helt ny destination sommaren 2010. Scandjet öppnar en charterlinje mellan Norrköping och Split.

- Kroatien är ett fantastiskt land att semestra i och Norrköping flygplats är en klassisk flygplats för chartertrafik. Flygtiden från Norrköping till Split blir c:a 2 timmar och 50 minuter vilket innebär att det blir en maximal semester redan från start, säger Sasha Djakovic, VD på Scandjet Aviation Group.

Split är som destination den perfekta utgångspunkten för att utforska Makarska rivieran och öarna i skärgården. För Norrköping flygplats blir den nya flyglinjen till Kroatien ett mycket uppskattat tillskott.

- Chartertrafiken och privatresandet är starkt från Norrköping flygplats och Kroatien/Split som destination skapar massor av nya möjligheter. Flyglinjen kommer utan tvekan att inte bara attrahera klassiska turister för sol och bad utan även resenärer som besöker släkt och vänner i respektive land, säger Jörgen Nilsson, marknadsansvarig, Norrköping flygplats.

Linjen kommer att trafikeras åtta lördagar under högsommaren med start den nittonde juni och med den sista avgången den sjunde augusti. Flygbolaget som används för trafiken är Malmö Aviation med en AVRO RJ 100, med plats för 112 resenärer.

Categories: Charter, Kroatien, Scandjet Taggar:
  1. Inga kommentarer än.
  1. Inga trackbacks än.