Hem > Charter, Turkiet, Ving > Ving storsatsar på Turkiet nästa sommar

Ving storsatsar på Turkiet nästa sommar

tisdag, november 17, 2009 Skriv en kommentar Gå till kommentarer

Och premiärflyger från två nya regionalflygplatser

För att möta suget efter Turkietresor sätter Ving in fler platser nästa sommar. Totalt handlar det om en ökning med 10 000 fler platser jämfört med 2009. Satsningen består bland annat av Turkietresor från två nya regionala flygplatser, Kiruna och Ronneby. Därutöver ökar Ving volymerna till Turkiet från ett flertal flygplatser samt öppnar nya flyglinjer till Turkiet från Kalmar, Karlstad och Visby.

För någon månad sedan stod det klart att Ving börjar flyga från Östersund/Åre Airport. Nu är det också klart att ytterligare två regionala flygplatser kommer ingå i Vings erbjudande.

- Sommaren 2009 flög Ving från 17 olika flygplatser, och nu vill vi ge ännu fler chansen att ha nära till flyget, därför kan Vings kunder välja på 20 olika avreseorter runt om i Sverige inklusive Köpenhamn nästa sommar. I och med detta är Ving den charterarrangör som flyger från flest flygplatser i Sverige, säger Magdalena Öhrn, informationschef Ving.

Från de två nya flygplatserna kommer Ving att trafikera Kiruna-Turkiet i april och maj samt Ronneby-Turkiet i augusti och september.

Nya flyglinjer

Ytterligare en nyhet är att Ving öppnar upp nya flyglinjer från Kalmar, Karlstad och Visby till Turkiet nästa sommar.

Extra volymer

Därutöver har extra volymer satts in till Turkiet från flera flygplatser till sommarsäsongen. Det är från Arlanda, Göteborg, Malmö, Luleå och Umeå.

Sammantaget handlar det om 10000 fler platser till Turkiet nästa sommar jämfört med 2009.

- Turkiet är just nu hetare än någonsin och är tillsammans med Mallorca den destination som toppar bokningarna under sommarhalvåret. Resmålet passar både barnfamiljer och dem som reser utan barn. Flygresan är kort, klimatet stabilt från april – oktober, hotellen håller mycket hög klass och prisnivån är lägre här än på andra håll runt Medelhavet, fortsätter Magdalena Öhrn.

Nya resmål

Ving lanserar tre nya resmål i Turkiet nästa sommar, det är Kemer, Beldibi och Camyuva. Sedan tidigare finns Side, Alanya, Antalya, Belek och Akseki som resmål i Turkiet. Dessutom kan Ving erbjuda resor till Istanbul med VingFlex.

Boka resan med Ving.

Categories: Charter, Turkiet, Ving Taggar:
  1. Inga kommentarer än.
  1. Inga trackbacks än.