Hem > Fritidsresor > Libyen och björnsafari i Kanada bland 14 TEMA-nyheter

Libyen och björnsafari i Kanada bland 14 TEMA-nyheter

tisdag, november 17, 2009 Skriv en kommentar Gå till kommentarer

Rundresa i Libyen, vandring på skotska höglandet och björnsafari i Kanada är några av TEMAs nyheter nästa sommar. Dessutom blir det premiär för två flodkryssningar och en kombinerad cykel- och vandringsresa i Cornwall.

Sommarens mest imponerande naturupplevelse finns i Kanada bland björnar och valar. Resan innehåller besök i Vancouver och Victoria, nationalparker, OS-aktuella Whistler och vingård. En ressträcka görs med det högklassiga tåget Whistler Mountaineer.

- Ett oförglömligt äventyr som kombinerar storstäder med storslagna vildmarksupplevelser, säger Pamela Clark, ansvarig för TEMA.

Resan i Libyen ger inblick både i den libyska vardagen och historien med besök på världens bäst bevarade romerska utgrävning, Leptis Magna. Egyptenprogrammet utökas med direktflyg till medelhavskusten där Alexandria, Kairo, Siwaoasen och pyramiderna i Giza är några av höjdpunkterna under rundturen.

TEMAs satsning på aktiva resor med cykel och till fots fortsätter nästa sommar. Totalt arrangeras 16 olika vandringsresor, varav fyra nyheter:
Rhodos med Chalki, Skottland, Cornwall och de österrikiska Alperna.

Till sommaren presenteras även den nya semesterformen flodkryssning, så kallad TEMA Cruise, längs Donau och Seine. Donaukryssingen görs i kombination med tåg.

Totalt 76 resor, varav 14 nyheter, ingår i TEMAs sommarprogram. Av dessa kan närmare 30 kombineras med en sol-och-bad-vecka. Resorna släpps till försäljning torsdagen den 19 november (med undantag av vandringen i Österrike som säljs från och med 26/11 och Kanadaresan som säljs från och med mitten av december).

Boka resan med Fritidsresor här.

Categories: Fritidsresor Taggar:
  1. Inga kommentarer än.
  1. Inga trackbacks än.