Hem > Charter, Turkiet, Ving > Ving lanserar tre nya resmål i Turkiet till sommaren 2010

Ving lanserar tre nya resmål i Turkiet till sommaren 2010

fredag, oktober 23, 2009 Skriv en kommentar Gå till kommentarer

Till sommaren 2010 öppnar Ving ytterligare tre resmål i Turkiet. Det är Kemer, Beldibi och Camyuva. Sedan tidigare har Ving fem charterresmål i Turkiet: Side, Alanya, Antalya, Belek och Akseki, Dessutom kan Ving erbjuda resor till Istanbul med VingFlex.

Turkiet har ökat mycket i popularitet de senaste åren. Klimatet är stabilt och det blir varmt och skönt tidigt på våren och säsongen sträcker sig sedan ända in i slutet av oktober. Dessutom står sig den svenska valutan stark mot den turkiska liran vilket bidrar till att man som turist får mycket för pengarna.

- Hotellet är idag allt viktigare för resenärer, många väljer till och med hotell före resmål. Standarden på hotellen i Turkiet är mycket hög. Sedan många år har hotellägare satsat på mycket bra familjehotell med stora, fräscha lägenheter, fina poolområden – inte sällan med egen vattenpark för barnen, säger Magdalena Öhrn, informationschef på Ving.

På senare år har det också satsats mycket på högklassigt boende och idag hittar man snygga designhotell och lyxhotell på flera av resmålen, dessutom till en prisnivå som ofta ligger ca 20 procent lägre än jämförbar standard i övriga Medelhavsområdet.

Här kan du boka resor med Ving.

Boka sista minuten till Turkiet.

Categories: Charter, Turkiet, Ving Taggar:
  1. Inga kommentarer än.
  1. Inga trackbacks än.