Hem > Charter, Fritidsresor > Direktflyg med Fritidsresor från Östersund nästa sommar

Direktflyg med Fritidsresor från Östersund nästa sommar

torsdag, oktober 8, 2009 Skriv en kommentar Gå till kommentarer

Fritidsresor, landets största researrangör, satsar på direktflyg från Åre Östersund Airport nästa sommar. Totalt blir det cirka 500 platser till den grekiska ön Rhodos.

- Nästa sommar satsar vi på Åre Östersund Airport, en expansiv flygplats med ett stort och viktigt upptagningsområde, säger Bassam el Mattar, Fritidsresors Sverigechef.

Totalt blir det fyra avresor till Rhodos från Östersund i augusti och september. Rhodos var under sommaren ett av de resmål som växte allra mest hos Fritidsresor.

- Det nyväckta intresset för Rhodos består. Framför allt miljövänliga Blue Village Aegean Park lockar många familjer. Redan nu är var tredje rum uppbokat under sommaren, säger Bassam el Mattar.

Allt fler upptäcker fördelarna med att flyga från sin lokala flygplats. Fritidsresor satsar därför på direktflyg till Rhodos, ett av sommarens populäraste resmål.

- Det är jätteroligt att Fritidsresor väljer att flyga direkt från Åre Östersund Airport till sommaren. Eftersom vi har som mål att erbjuda våra resenärer ett varierat utbud är detta helt i linje med våra önskemål, säger Susanne Norman på Åre Östersund Airport.

Resorna släpps till försäljning 2009-10-08.

Direktflyg från Östersund nästa sommar:
Rhodos: 15/8-5/9 (söndagar)

Boka charter hos Fritidsresor
Sista minuten Rhodos

Categories: Charter, Fritidsresor Taggar:
  1. Inga kommentarer än.
  1. Inga trackbacks än.