Hem > Flygresor, Turkish Airlines > Turkish Airlines öppnar ny reguljärlinje Arlanda – Antalya

Turkish Airlines öppnar ny reguljärlinje Arlanda – Antalya

tisdag, september 15, 2009 Skriv en kommentar Gå till kommentarer

Turkish Airlines öppnar ny reguljärlinje Arlanda – Antalya

Turkish Airlines, numera Europas fjärde största nätverks-flygbolag mätt i passagerarantal, öppnar reguljärlinje mellan Stockholm och Antalya i södra Turkiet. Rutten skall trafikeras året om på lördagar med start 3 oktober 2009.

 ”Behovet av en produkt med hög standard och regularitet samt tillgång till individuella stolar är efterfrågat av många målgrupper, bland annat husägare, golfare och folk som äker av hälsoskäl. Antalya stad, med närliggande golfparadiset Belek och välkända charterorter som Side och Alanya, är enligt all statistik en av de mest populära destinationerna bland svenskar i 2009. Vår nya rutt är starkt efterfrågad och redan mycket uppbokad” säger Bilal Tezcan, direktör på Turkish Airlines i Stockholm.

Fyrstjärnigt servicekoncept
”Rutten skall trafikeras med Boeing 737-800 och servicekonceptet följer vår vanliga standard vilket bland annat betyder att golfbag samt varm måltid och dricka ingår. Våra plan är unika, vi har endast 159 platser ombord inkl 12 i business class. Den vanligaste konfigurationen för denna flygplanstypen hos andra flygbolag är 189 stolar” avslutar Bilal Tezcan.

Tidtabell
TK 1792 Arlanda-Antalya 11:25 – 16:20
TK 1791 Antalya-Arlanda 07:30 – 10:25

Categories: Flygresor, Turkish Airlines Taggar:
  1. Inga kommentarer än.
  1. Inga trackbacks än.