Hem > Flygresor, MrJet > MrJet erbjuder affärsresor till privatpris

MrJet erbjuder affärsresor till privatpris

onsdag, september 9, 2009 Skriv en kommentar Gå till kommentarer

Förr var affärsresan glamourös och mytomspunnen. Idag är den prisvärd och enkel att boka. För den som är lite vaken vill säga. Många är nämligen fortfarande bundna till en resebyrå som gör jobbet åt dem. På MrJet.se bokar du själv. Snabbt, enkelt och till samma låga priser som när du bokar privat.

- Det finns ingen anledning att betala ett högre pris bara för att man ska åka på en affärsresa till London. Vi erbjuder en mängd tjänster som ofta efterfrågas av de som bokar affärsresor, dock med en väsentlig skillnad mot rena affärsresebyråer – det kostar inget extra hos oss, säger Pelle Svensson, marknadschef för MrJet.

 Hos MrJet finns en mängd fördelar för dig som ska boka en affärsresa.
Några av dessa fördelar är:

- Boka fram till 6 timmar innan avresa
- 24-timmars service
- Boka åt andra
- Skapa ett personligt användarkonto
- Prisvärda flyg- och hotellpaket
- Mer än 80 000 hotell med lägsta prisgaranti

Boka din resa hos MrJet.

Categories: Flygresor, MrJet Taggar:
  1. Inga kommentarer än.
  1. Inga trackbacks än.