Hem > Charter, Sista Minuten > ReaResor – Hitta rätt bland sista minuten resor

ReaResor – Hitta rätt bland sista minuten resor

tisdag, september 8, 2009 Skriv en kommentar Gå till kommentarer

rearesorIdag hade sajten ReaResor.se premiär. Sajten listar sista minuten resor från de stora resebolagen och erbjuder en mängd olika sökalternativ samt flera mycket användbara direktlänkar till de populäraste länderna och avgångsorterna i Sverige.

Sista minuten resor är ett oerhört populärt sätt att resa på, då priserna generellt är betydligt lägre än de ordinarie charterpriserna och har man möjlighet att vara flexibel med resdagarna går det att göra fantastiska klipp.

Har man möjlighet att resa nu på hösten kan man göra riktiga fynd eftersom det just nu finns flera tusen restresor kvar till Grekland, Turkiet och Spanien.

Categories: Charter, Sista Minuten Taggar:
  1. Inga kommentarer än.
  1. Inga trackbacks än.