Hem > Charter, Fritidsresor > Första-minuten: 5000 sålda resor inför sommaren 2010

Första-minuten: 5000 sålda resor inför sommaren 2010

tisdag, augusti 4, 2009 Skriv en kommentar Gå till kommentarer
Sveriges största researrangör Fritidsresor har tjuvstartat släppet av sommaren 2010. På ett par veckor har drygt 5000 resor sålts. En tidig nyhet är direktcharter till Korfu från Stockholm och Göteborg.
Övriga sommarresor och nyheter finns till försäljning längre fram i höst.

 

Först ut i det tidiga sommarsläppet är 109 av de populäraraste anläggningarna på Kreta, Kefalonia, Korfu, Rhodos, Samos, Bulgarien, Cypern, Mallorca, Turkiet, Italien, Portugal, Gran Canaria och Tunisien.

- Det finns uppenbarligen redan nu ett sug att säkra en solig sommarsemester nästa år, säger säger Bassam el Mattar, Sverigechef på Fritidsresor.

- Många bokar våra koncepthotell redan nu. De vet vad de vill ha och är ute i god tid. Framför allt de som ska fira något eller vill åka en viss vecka hänger på låset.

En nyhet inför nästa sommar är direktflyg till Korfu från Stockholm och Göteborg.

Än så länge är det för tidigt att sia om vilka destinationer som blir nästa sommars favoriter. Men årets trend – med Rhodos och Turkiet i spetsen – håller i sig i nuläget. Framför allt är det nästan klimatneutrala Blue Village Aegean Park på Rhodos som drar.

- Framgången bygger på att anläggningen har tydlig miljöinriktning och är All Inclusive. Lägg därtill det faktum att Rhodos har återupptäckts av svenskarna.

Fritidsresor satsar också på tiotusentals specialpriser för barn och ungdomar. En vecka kostar från 1495 kronor för 2-12-åringar och 1795 för 12-17-åringar i extrabädd.

- De förmånliga barnpriserna är en välkommen rabatt. Det är också dessa resor som går åt snabbast, säger Bassam el Mattar.

Du kan boka charterresor med Fritidsresor här.

Categories: Charter, Fritidsresor Taggar:
  1. Inga kommentarer än.
  1. Inga trackbacks än.