Hem > Flygresor, Turkish Airlines > Turkish Airlines startar ny linje mellan Göteborg och Istanbul 29 juni

Turkish Airlines startar ny linje mellan Göteborg och Istanbul 29 juni

Turkish Airlines startar ny linje mellan Göteborg och Istanbul 29 juni 

turkish_arlines

Med premiär måndagen den 29 juni inleder Turkish Airlines sin utlovade satsning på Göteborg. Med tre frekvenser i veckan skall Turkish Airlines, som är Europas femte största flygbolag, flyga mellan Göteborg och Istanbul, med flygplanstypen Airbus 320, med plats för 159 passagerare. Göteborg blir bolagets 116e internationella destination och den andra i Sverige. 

Tidtabell Göteborg-Istanbul (lokal tid) 
TK1798 Måndag, Onsdag, Fredag kl 13:30 – 17:45 

Tidtabell Istanbul-Göteborg (lokal tid)
TK1797 Måndag, Onsdag, Fredag kl 10:10 – 12:30 

Turkish Airlines är medlemmar i Star Alliance. Från Göteborg kan man effektivt och bekvämt nå exempelvis Bangkok, Hong Kong, Seoul, Osaka, Singapore, Peking, Shanghai i Asien, men också ett stort antal destinationer i Mellan-Östern och Afrika. Nyligen lanserade bolaget nya destinationer som Nairobi, Sao Paolo, Dakar, Mashad, Ufa och Benghazi, samt utökade frekvenser på destinationer som Delhi, Mumbai, Aleppo och Tripoli.

Categories: Flygresor, Turkish Airlines Taggar:
  1. Inga kommentarer än.
  1. Inga trackbacks än.